Meet us! We are a team of great people with strong skills and powerful knowledge who create and design innovative technologies.

 

UNIVERSITY OF PATRAS

INTERNATIONAL NETWORK FOR HEALTH WORKFORCE EDUCATION

UNIVERSITY POLITEHNICA OF BUCHAREST

COMPUTER TECHNOLOGY INSTITUTE AND PRESS “DIOPHANTUS”

UNIVERSITY OF CYPRUS
 

PRO LASER FOUNDATION

HOCHSCHULE 21

UNICERT S.A.

CYPRUS ASSOCIATION OF MEDICAL PHYSICS AND BIOMEDICAL ENGINEERING

 

The consortium leads to constructive interactions between higher education institutions, researchers, private companies and economic stakeholders in the health domain.

UNIVERSITY OF PATRAS – Gezondheidsfysica & Computational Intelligence Lab

Contactpersoon: Professor Koutsojannis Constantinos

Telefoonnummer: +302610997876

E-mailadres: ckoutsog@upatras.gr

Website: www.upatras.gr

Rol in de organisatie: Hoger Onderwijsinstelling

Universiteit van Patras is een van de toonaangevende instellingen voor hoger onderwijs en de op twee na grootste in Griekenland. Het succes is gebaseerd op een sterke samenwerking met haar studenten en academisch personeel en een duidelijke focus op hoge prestaties, waardoor de positie van UPAT als een universiteit van wereldklasse met een sterke academische reputatie en een streven naar uitmuntendheid wordt versterkt. Het telt momenteel meer dan 800 faculteitsleden, 200 wetenschappelijke medewerkers, 350 administratieve medewerkers en 2.742 onderzoekers. Het bestaat uit 6 scholen met in totaal 30 afdelingen, biedt 30 niet-gegradueerde studieprogramma’s, 45 postdoctorale studieprogramma’s, 2.284 digitale cursussen en 251 open cursussen. De afdeling Computer Engineering en Informatica (CEID) werd opgericht in 1979 en is een van de toonaangevende afdelingen op het gebied van computers en informatietechnologie in Griekenland. CEID heeft momenteel een faculteit van 27 leden, 20 externe docenten, 1000 niet-gegradueerde en 200 postdoctorale studenten, 13 laboratoria en een volledig uitgerust computercentrum. Het is georganiseerd in 3 divisies, namelijk Software, Hardware en Computer Science Foundations and Applications, biedt 3 postdoctorale programma’s en heeft een lange ervaring in R&D-projecten.

Gezondheidsfysica & Computational Intelligence Laboratory is een integraal onderdeel van de Universiteit van Patras, Griekenland. Haar onderzoeks- en ontwikkelingsprojecten hebben onder meer betrekking op intelligente onderwijstechnologieën, leren op afstand en levenslang leren in de omgang met beroepsbeoefenaren in de gezondheidszorg (d.w.z. fysiotherapeuten, verpleegkundigen, artsen, logopedisten).


 


COMPUTERTECHNOLOGIE-INSTITUUT EN DRUK OP “DIOPHANTUS”

Contactpersoon: Dr. Grivokostopoulou Foteini

Telefoonnummer: +302610960200

E-mailadres: grivok@cti.gr

Website: https://www.cti.gr/

Rol in de organisatie: Onderzoeker

Computer Technology Institute and Press “Diophantus” (CTI) is een onderzoeks- en technologieorganisatie die zich richt op onderzoek en ontwikkeling in informatie- en communicatietechnologieën (ICT). Bijzondere nadruk wordt gelegd op onderwijs, door conventionele en digitale media te ontwikkelen en in te zetten in onderwijs en levenslang leren; uitgave van gedrukt en elektronisch educatief materiaal; het beheren en beheren van het Griekse scholennetwerk; en het ondersteunen van de organisatie en werking van de elektronische infrastructuur van het Griekse ministerie van Onderwijs, Cultuur en Religieuze Zaken en alle onderwijseenheden. Sinds de oprichting in 1985, en in de afgelopen decennia van snelle technologische ontwikkeling, heeft CTI actief bijgedragen aan veel van de vorderingen die tegenwoordig als vanzelfsprekend worden beschouwd. Op basis van haar interessegebieden hebben de onderzoeksteams en afdelingen van CTI de afgelopen 20 jaar deelgenomen. aan een groot aantal Europese en nationale projecten, zoals: ESPRIT, Telematica, Integra, Milieu, eLearning-initiatief, IST (meer dan 40 projecten), Interreg, Innovative actions, Ten Telecom, Growth, Leonardo, LLP KA3/ICT, Adapt , Socrates, Craft, Marie Curie, nationaal programma voor concurrentievermogen, nationaal programma voor onderzoek en technologie, projecten gefinancierd door het Griekse ministerie van onderwijs, nationaal programma voor de informatiemaatschappij, particuliere gefinancierde projecten.


HOCHSCHULE 21

Contactpersoon: Dr. med. Barbara Zimmermann

Telefoonnummer: +494161648250

E-mailadres: zimmermann.michailidis@gmail.com

Website: www.hs21.de/en

Rol in de organisatie: Hoger Onderwijsinstelling

Hochschule 21 is opgericht in 1876 en is sinds 2005 een particuliere en door de staat gecertificeerde universiteit met focus op de gebieden bouwwetenschappen, gezondheidswetenschappen en technologische wetenschappen. De momenteel aangeboden cursussen aan hochschule 21 zijn niet-gegradueerde cursussen met een bachelordiploma die allemaal zijn ontworpen om “duaal” te zijn.

De dubbele structuur opent aantrekkelijke carrièremogelijkheden en leidt tot veel praktische ervaring die de opgedane kennis verdiept. Theoretische studies aan hochschule 21 en werkervaring binnen een bedrijf rouleren. Garandeer zo dat de afgestudeerden profiteren van een hooggekwalificeerde academische opleiding en intensieve praktische training.

Dualiteit in de gezondheidswetenschappen betekent studeren aan·hochschule 21 en deelnemen aan een beroepsopleidingsprogramma bij een van de opleidingsscholen van de samenwerkende partners. Meer dan 1.100 partners zetten zich in de praktijk al in voor het idee van het duale programma van hochschule 21. Dit is een mooi voorbeeld van regionaal privaat publiek partnerschap. Bovendien zorgt de combinatie van universitaire opleiding en praktijkervaring voor veelgevraagde experts op de markt. Er zijn al ongeveer 1.100 studenten ingeschreven.


INTERNATIONAAL NETWERK VOOR ONDERWIJS IN GEZONDHEIDSWERKZAAMHEDEN

Contactpersoon: David Smith

Telefoonnummer: +447951785431

E-mailadres: david.smith@inhwe.org

Website: http://www.inhwe.org/

Rol in de organisatie: partnerorganisatie

Het International Network for Health Workforce Education (INHWE), een gratis interprofessioneel lidmaatschapsnetwerk met meerdere belanghebbenden dat docenten en onderzoekers in de gezondheidszorg uit alle disciplines samenbrengt met als doel het onderwijs en de training te verbeteren verstrekt aan gezondheidswerkers over de hele wereld. Door een echt internationaal en multidisciplinair lidmaatschap samen te brengen, creëert INHWE een uniek netwerk van organisaties en individuen die het brede spectrum van professionals vertegenwoordigen die momenteel in de wereldwijde gezondheidszorg werken. We gebruiken een mix van innovatieve praktijken en traditionele methoden om netwerken en het delen van kennis binnen onze ledengemeenschap te vergemakkelijken, wat het gezondheidspersoneel in Europa en daarbuiten verbetert.


UNIVERSITEIT VAN CYPRUS

Contactpersoon: Papadopoulos George Angelos

Telefoonnummer: +35722892693

E-mailadres: george@cs.ucy.ac.cy

Website: http://www.cs.ucy.ac.cy/seit/

Rol in de organisatie: Hoger Onderwijsinstelling

De Universiteit van Cyprus (UCY) neemt deel aan het DIGI4ME-project via de Software Engineering and Internet Technologies (SEIT) Laboratorium, een integraal onderdeel van de afdeling Informatica. SEIT richt haar onderzoeksactiviteiten op twee belangrijke gebieden van informatietechnologie, namelijk software-engineering en internettechnologieën. In het tweede gebied concentreert het laboratorium zich op de ontwikkeling van ICT-ondersteunde creativiteit en verbeterde leeromgevingen, evenals platforms en hulpmiddelen voor het implementeren van slimme en gepersonaliseerde diensten voor ouderen en ondersteunende technologieën voor mensen met een handicap. SEIT heeft ruime ervaring op het gebied van het toepassen van ICT op e-Learning, m-Learning en Open en Distance Learning in het algemeen en Life Long Learning in het bijzonder. Deze expertise ligt zowel op technisch niveau als op het ontwikkelen van beleid en kwalificatiekaders voor dergelijke activiteiten. In DIGI4ME zal UCY zijn uitgebreide ervaring gebruiken om deel te nemen aan het ontwerpen en ontwikkelen van innovatieve onderwijssystemen, bij het integreren van ICT in opleiding en zal het een actieve rol spelen bij de implementatie van het onderwijsmateriaal, het onderwijsplatform en de integratie van cursussen.


UNICERT S.A.

Contactpersoon: Georgië K. Griva

Telefoonnummer: +30210380112930

E-mailadres: georgia.griva@unicert.gr p>

Website: https://unicert.gr/

Rol in de organisatie: partnerorganisatie

Universal Certification Solutions SA – UNICERT SA is een Certificatie-instelling die certificeringsdiensten levert zowel voor particulieren als voor rechtspersonen. UNICERT streeft ernaar om volledig te voldoen aan de certificeringsbehoeften van elke geïnteresseerde partij met toewijding aan kwaliteitsdiensten en flexibele oplossingen. Op het gebied van certificering van beroepskwalificaties is UNICERT geaccrediteerd door EOPPEP (National Qualifications & Vocational Guidance Body) Raad van Bestuur met beoordelingsnummer 148/21.1.2015 om personen te certificeren in IT-kennis van computergebruik, evenals door E.SY.D. (Hellenic Accreditation System) volgens de ISO/IEC 17024:2012 standaard. UNICERT is geaccrediteerd door E.SY.D. voor het leveren van certificeringsdiensten volgens de normen van EN ISO 9001:2015– Kwaliteitsmanagementsystemen en EN ISO/27001:2013. De belangrijkste expertisegebieden van UNICERT zijn de volgende:

  • Certificering van beroepskwalificaties volgens internationale gemeenschappelijke normen, in de volgende sectoren: computerkennis van pc-gebruik, informatie- en communicatietechnologieën, functionaris voor gegevensbescherming (DPO), gezondheidssector en beschikt over 140 certificeringsschema’s ;
  • Diensten voor de ontwikkeling, het onderhoud en de integratie van ICT-technologieën in onderwijs- en certificeringssystemen (bijv. e-learningplatforms, online examensystemen, enz.);
  • Dienstverlening met betrekking tot de EU AVG-naleving;
  • Engelse taalcertificering.

UNIVERSITEIT VAN BOEKAREST

Contactpersoon: Popovici Dorina

Telefoonnummer: +40214029100

E-mailadres: dorina.popovici25@gmail.com

Website: https://upb.ro/en/

Rol in de organisatie: Hoger Onderwijsinstelling

Universiteit POLITEHNICA van Boekarest (UPB) is de oudste en meest prestigieuze ingenieursschool in Roemenië. Haar missie is om onderwijs, onderzoek en begeleiding te bieden en te verzekeren voor de ontwikkeling van verschillende technische gebieden en aanverwante industrieën in Roemenië en wereldwijd. De onderzoeksdoelstellingen in UPB worden zowel regionaal als internationaal nagestreefd. De expertise van de onderzoekers van de universiteit wordt internationaal erkend. In dit opzicht zijn sommige van de onderzoekers erkend en ingedeeld in de Top 100 Global Investors. UPB heeft ook het Europese label voor “Research in Excellence”. Het groeiend aantal publicaties in gerefereerde wetenschappelijke tijdschriften, evenals citaties in internationale wetenschappelijke publicaties, heeft er recentelijk toe geleid dat de universiteit tot de beste universiteiten behoort in internationale rankings, zoals EU U-Multirank (TOP 50 voor de internationalisering van haar publicaties). ) en QS (116e positie in 2018). De Faculteit Elektrotechniek en de Faculteit Ingenieurswetenschappen in Vreemde Talen, die betrokken zijn bij het huidige project, beschikken over relevante en erkende expertise op het gebied van de DIGI4ME-projectonderwerpen.


PRO LASER STICHTING

Contactpersoon: Dr. Niculae Bogdan

E-mailadres: dr.niculae@gmail.com p>

Website: https://www.prolaserfoundation.com/

Rol in de organisatie: partnerorganisatie

De Pro Laser Foundation werd opgericht in 1996. Het is een non-profitorganisatie die zich bezighoudt met medische opleiding en medische congressen. Onze stichting organiseerde meer dan 50 workshops voor artsen, al onze trainingen waren EMC-goedgekeurd door het Roemeense College of Medicine. Onze trainers zijn gevestigde medische professionals als universiteitshoogleraren, of erkende trainers met meer dan 10 jaar ervaring. Onze belangrijkste focus ligt op corrigerende dermatologie, esthetische geneeskunde en chirurgie, therapeutische en chirurgische lasertechnieken en nieuwe toepassingen. Ons team organiseerde ook trainingen in het gebruik van medische software en toepassingen voor medisch personeel.


CYPRUS ASSOCIATIE VAN MEDISCHE FYSICA EN BIOMEDISCHE TECHNIEK

Contactpersoon: Dr. Demetris Kaolis

E-mailadres: dkaolis@gmail.com

Website: http://campbe.org/

Rol in de organisatie: partnerorganisatie

Cyprus Association of Medical Physics and BioMeedical Engineering (CAMPBE) is een onafhankelijke, niet-gouvernementele instantie. Het is strikt een non-profitorganisatie, waarbij haar middelen uitsluitend worden gebruikt om de doelstellingen van de Vereniging te bevorderen en te promoten, met als uiteindelijk doel kennis en begrip op haar interessegebieden te vergroten en zo bij te dragen aan de verbetering van de gezondheidszorg. CAMPBE heeft een sterke relatie met het ministerie van Volksgezondheid, de nationale gezondheidsdienst, lokale ziekenhuizen en oncologische centra en lokale universiteiten. De leden van CAMPBE die deelnemen aan het project hebben ervaring en expertise in het ontwikkelen van een nationaal PACS-systeem en in het opleiden van zorgverleners over medische beeldvormingstoepassingen.